fbpx Skip to content

Her finner du en oversikt over alle våre tilbud og priser. Du finner både priser på enkelt konsultasjoner, og rabatterte pakkepriser.

Oversikt over forskjellige pakkekombinasjoner finner du lenger nede på siden.

Digital ammesamtale før fødsel (45 min)
1.550,-

En ammesamtale i svangerskapet gir deg den beste starten med babyen. Samtalen er digital og vi går vi gjennom de tingene vi vet det er viktig for at dere skal få en best mulig start på ammingen og som  vil gi dere en trygg og god start på barselperioden. Vi vet at pappa/medmor er superviktig både for den nybakte mammaen og for babyen, så det er veldig fint om dere er med på samtalen begge to. Dersom du er bekymret for ammingen eller har opplevd ammeproblemer tidligere så skriver vi en skriftlig ammeplan med informasjon til sykehuset slik at vi sikrer at dere får best mulig omsorg etter fødselen. Selve ammesamtalen tar ca 45 min. I ettertid skrives en journal som også blir sendt til deg.

Bestilling og mer informasjon om ammesamtale her.

Digital konsultasjon 1,5 time
1.800,-

Våre digitale konsultasjoner gir dere muligheten til å få hjelp med ammingen av en internasjonalt sertifisert ammeveileder (IBCLC) uavhengig av hvor i landet dere bor. Under konsultasjonen vil vi gå gjennom utfordringene dere opplever, vurdere ammingen og gi dere en plan for å løse situasjonen deres.

Når dere bestiller time så får dere tilsendt en link på e-post som du klikker på for å starte konsultasjonen. Du trenger ikke laste ned noe eller logge inn. Det enkleste er å bruke mobil/nettbrett under konsultasjonen slik at du enkelt kan filme når du legger babyen til brystet og vi kan se hvordan babyen dier. Det er fint om partneren din er med på konsultasjonen sånn at han/hun kan styre kameraet, men vi får det til om du ikke har partner tilstede også

Bestilling og mer informasjon om digital konsultasjon her.

Hjemmebesøk (1,5 time)
2.550,-

Hjemme hos dere i babyens vante omgivelser gjør vi en totalvurdering av situasjonen deres. Vi setter av god tid, noe som er viktig for at vi skal få gjort nødvendige observasjoner, hjulpet dere til å få det bedre med ammingen og skrevet ned en plan tilpasset akkurat dere og deres situasjon. Slik får vi gitt dere den tryggheten vi vet er så viktig i den første tiden som foreldre. Vi setter av 1,5 time til dere for at det ikke skal være stressende under besøket og vi fører journal som kan deles med helsestasjon eller fastlege om dere ønsker det.

Bestilling og mer informasjon om hjemmebesøk her.

Trygghetspakke: Digital ammesamtale før fødsel & hjemmebesøk etter fødselen
3.550,-

Trygghetspakken gir dere som navnet sier trygghet og kontinuitet til en rabattert pris (dere sparer 500 kr). Dere får en digital samtale før fødselen hvor vi lager en plan for hvordan akkurat dere skal komme best mulig i gang med ammingen. Etter fødselen er vi klar til å komme hjem til dere og følge opp slik at dere får løst eventuelle utfordringer så tidlig som mulig og sikrer at dere har de beste forutsetninger for en god melkeproduksjon og amming uten smerter.

Tett oppfølging hjelper dere til å finne roen hjemme med den nye babyen. Vi hjelper til med mating/amming, svarer på spørsmål om søvn, påkledning, og selvsagt både barnets og mors helse.

Bestill trygghetspakke her.

Barselpakke: 2 hjemmebesøk
4.550,-

Her får du 2 hjemmebesøk, innen 3 uker fra første besøk, til en rabattert pris (du sparer 550 kr) . Vi setter opp konsultasjonene ut fra deres behov, enten det blir to dager på rad eller dere vil ha noen dager/uker mellom hvert besøk. Å ha tett oppfølging hjelper dere til å finne roen hjemme med den nye babyen. Vi hjelper til med mating/amming, svarer på spørsmål om søvn, påkledning, barnets og mors helse. Alle tre hjemmebesøk faktureres i etterkant av første hjemmebesøk.

Bestill barselpakke her.

Trygghetspakke deluxe: 1 digital ammesamtale + 2 hjemmebesøk
5.650,-

Vår trygghetspakke deluxe består av en digital ammesamtale før fødselen og  2 hjemmebesøk til en sterkt rabattert pris (du sparer 950 kr).

Vi setter opp konsultasjonene ut fra deres behov, enten det blir to dager på rad eller dere vil ha noen dager/uker mellom hvert besøk. Å ha tett oppfølging hjelper dere til å finne roen hjemme med den nye babyen og vi hjelper til med mating/amming, svarer på spørsmål om søvn, påkledning samt alle spørsmål dere må ha om barnets og din helse.

Vi tar kun i mot to bestillinger av deluxe pakken per mnd så hvis du kjenner at du har behov for den tryggheten denne pakken gir så er det lurt å bestille dette så tidlig som mulig ut fra når du har termin.

Bestill trygghetspakke deluxe her.

Back To Top