fbpx
skip to Main Content
Hjemmebesøk
2.250,-
Hjemme hos dere i babyens vante omgivelser gjør vi en totalvurdering av situasjonen deres. Vi setter av god tid til dere noe som er viktig for at vi skal få gjort nødvendige observasjoner, hjulpet dere til å få det bedre med ammingen, skrevet ned en plan tilpasset akkurat dere og deres situasjon. Slik får vi gitt dere den tryggheten vi vet er så viktig i den første tiden som foreldre. Vi setter av 1,5- 2 timer til dere for at det ikke skal være stressende under besøket og vi fører journal som kan deles med helsestasjon eller fastlege om dere ønsker det.
Ammesamtale før fødsel
1.350,-
Hjemme hos dere sammen går vi gjennom de tingene vi vet det er viktig for at dere skal få en best mulig start på ammingen. Dette vil gi deg en trygg og god start på barselperioden. Vi vet at pappa/medmor er superviktig både for den nybakte mammaen og for babyen, så det er veldig fint om dere er med på samtalen begge to. Dersom du er bekymret for ammingen eller har opplevd ammeproblemer tidligere så skriver vi en skriftlig ammeplan med informasjon til sykehuset slik at vi sikrer at dere får best mulig omsorg etter fødselen. Det settes av 45 min hjemme hos dere og så skrives journal og plan i etterkant og sendes til deg.
Barselpakke (3 hjemmebesøk)
4.950,-
Her får du 3 hjemmebesøk (innen 3 uker fra første besøk) til en rabattert pris. Vi setter opp hjemmebesøkene ut fra deres behovet, enten det blir tre dager på rad eller dere vil ha noen dager mellom hvert besøk. Å ha tett oppfølging hjelper dere til å finne roen hjemme med den nye babyen. Vi hjelper til med mating/amming, svarer på spørsmål om søvn, påkledning, barnets og mors helse. Alle tre hjemmebesøk faktureres i etterkant av første hjemmebesøk.
Ved bestilling av barselpakken før fødsel så får dere mulighet til å dele opp prisen i passende rater, det er kun et begrenset antall vi kan ha som forhåndsbestillinger så om du vet du ønsker denne ekstra tryggheten så er det lurt å booke det tidlig.

  Lurer du på om vi kan hjelpe dere? Send oss en forespørsel!

  Navn & Etternavn:*
  E-post:*
  Telefon:*
  Adresse:*
  Postnummer/Sted:*
  Termindato/babyens alder:*

  Melding:*

  Kryss av her for å bekreft at du ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top