fbpx skip to Main Content

De aller fleste nybakte mødre opplever i perioder å føle seg usikre, enten man har blitt mamma for første gang eller har barn fra før.

Mange opplever at ammingen er utfordrende den første tiden, og man kan lett bli usikker på om det man gjør er riktig. Man får gjerne mange forskjellige råd, og det kan være vanskelig å vite hva man skal høre på og ikke.

Vi vet at hver mamma og hver baby er et unikt par som trenger individuelt tilpassede råd ut fra akkurat deres situasjon. Det viktigste når man skal få det bedre med ammingen er at man finner årsaken til problemene dere opplever. De rådene som fungerte for en venninne, en slektning eller svigermor er ikke nødvendigvis riktige for akkurat dere fordi samme symptom kan ha ulik årsak. Vi har bred kompetanse innen amming og mor og barns helse så vi finner sammen med dere årsaken og får laget en plan for at dere skal få det bedre.

Noen ganger er det behov for gode råd og praktisk veiledning i hvordan dere kan få det bedre med ammingen, mens andre ganger er det godt å få bekreftet at man allerede gjør det riktige for babyen.

Vi har alltid med oss spedbarnsvekt, slik at dere kan få veie babyen under hjemmebesøket.

Det skal IKKE være smertefullt å amme, og du skal heller ikke bli sår! Opplever du noen av disse tingene er det viktig at du tar kontakt for hjelp. Desto tidligere dere ber om hjelp, desto raskere klarer vi som regel å finne en plan for at dere skal få det bedre med ammingen. De aller, aller fleste opplever en umiddelbar forbedring allerede ved første hjemmebesøk med oss.

Ved å bestille et hjemmebesøk med oss kan vi i ro og fred finne ut av utfordringene dere har, hjemme i vante omgivelser. Da kan dere få profesjonell veiledning tilpasset akkurat deres situasjon, slik at dere kan slappe av og kose dere istedenfor at livet handler om bekymringer rundt amming/mating og smerter i forbindelse med ammingen.

Back To Top