fbpx
skip to Main Content

Ammeklinikken

Vi som driver Ammeklinikken er sykepleiere med videreutdanning i ammeveiledning, og lang erfaring fra barselavdeling og nyfødtavdeling på sykehuset.

Vi tilbyr veiledning og hjelp med alt innen amming, mating av barnet med flaske, spørsmål dere måtte ha om babyen eller behov for avlastning i noen timer.

Ingebjorg

Ingebjørg

Ingebjørg er daglig leder i Ammeklinikken og travelt opptatt med det. Hun har jobbet som privat ammeveileder siden 2014. Ingebjørg har i mange år jobbet som er sykepleier på både barselavdeling og nyfødtintensiv, hun har tatt videreutdanning i ammeveiledning og har IBCLC status som vil si en internasjonal sertifisering i ammeveiledning.

Ingebjørg er mamma til 5 barn i alderen 4-18 år.

kendall

Kendall

Kendall har vært sykepleier i USA siden 2008 og har erfaring fra observasjonspost for gravide (høyrisiko svangerskap), barselavdeling, pediatrisk klinikk og OB/GYN klinikk så hun har lang og bred erfaring i å arbeide med både mødre og babyer. Hun ble sertifisert som IBCLC (Internasjonalt sertifisert ammeveileder) i 2018, og har jobbet som privat ammeveileder i Oslo siden 2019. Kendall er mamma til ei jente og en gutt og de bor i Osloområdet. Kendall snakker både norsk og engelsk.

Back To Top