fbpx Skip to content

Ammeklinikken

Vi som jobber i Ammeklinikken er sykepleiere/jordmor og er IBCLC sertifiserte, det vil si vi innehar verdens høyeste sertifisering innen amming. Vi har lang erfaring fra barselavdeling og nyfødtavdeling på sykehus og vi har jobbet med private hjemmebesøk i mange år.

Vi tilbyr veiledning og hjelp med alt innen amming, mating av barnet med flaske, spørsmål dere måtte ha om babyen eller deg som mor.

Når dere opplever utfordringer med ammingen er det viktig å finne ut hva den underliggende årsaken til problemene er, og hvordan man løser den problemstillingen. Hvert eneste mor/barn par er unikt og det er med utgangspunkt i dere og vår kompetanse vi finner løsningen som passer for dere.

Ammeklinikken er det eneste tilbudet som finnes i Norge hvor du har mulighet til å bestille hjemmebesøk eller digital konsultasjon med IBCLC sertifisert ammeveileder i flere byer i Norge. Vi tilbyr evidensbasert og helhetlig omsorg som er individuelt tilpasset akkurat deg og din baby.

 

Ammeklinikken-009

Kendall

Kendall er vår IBCLC i Osloregionen!

Hun har vært sykepleier i USA siden 2008 og har arbeidet ved det prestisjefylte sykehuset Kaiser Permanente i San Francisco i mange år. Hun jobbet der på observasjonspost for gravide (høyrisiko svangerskap), barselavdeling, barneavdeling og OB/GYN klinikk så hun har lang og bred erfaring i å arbeide med både mødre og babyer.

I 2013 ble hun tildelt «The Daisy Award for Extrordinary Nurses» som er en æresbevisning for sykepleiere som har utvist eksepsjonell klinisk praksis og særdeles god omsorg i sitt yrke.

Hun ble sertifisert som IBCLC (Internasjonalt sertifisert ammeveileder) i 2018, og har jobbet som privat ammeveileder i Oslo siden 2019.

Kendall er mamma til ei jente og en gutt og de bor i Osloområdet.

Kendall snakker både norsk og engelsk.

RACHEL

Rachel er vår jordmor/IBCLC i Kristiansandsregionen!

Hun har hatt en brennende interessert for mor-barn helse og amming siden tenårene.

Rachel er utdannet sykepleier fra Seattle i USA 1982, jordmorutdanning fra Oslo 1988, master i folkehelse fra Universitetet i Agder 2012. Hun har vært IBCLC sertifisert siden 2000 som en av de første IBCLCene i Norge.

Ammehjelper (frivillig mor-til-mor hjelper) fra 1984-2021, fortsatt aktiv på organisasjonsplan for å styrke ammehjelpernes kompetanse, blant annet hatt faglig ansvar for innholdet i nye ammevideoer i 2022

Jobbet som jordmor ved Sørlandet sykehus fra 1989, de siste 9 årene også som fagspesialist i amming, sluttet ved oppnådd særaldersgrense

Praksis som hjemmefødselsjordmor ved siden av arbeid på sykehus

Kåret av BAM til ‘Årets jordmor’ 2008 for arbeidet med amming på barselpoliklinikk

Æresmedlem i Ammehjelpen fra 2009

Medlem av administratorgruppen i LACTNET, et forum for uformell kontakt på tvers av landegrenser for personer som arbeider med amming

Rachel og mannen hennes har to voksne barn, verdens flotteste svigerbarn og tre ubeskrivelig fine barnebarn.

Snakker norsk og engelsk

Ammeklinikken-005-2

Ingebjørg

Ingebjørg er daglig leder i Ammeklinikken og travelt opptatt med det. Hun har jobbet som privat ammeveileder siden 2014.

Ingebjørg har i mange år jobbet som er sykepleier på både barselavdeling og nyfødtintensiv, hun har både norsk videreutdanning i ammeveiledning og den anerkjente IBCLC sertifiseringen. Hun er engasjert i utdanning av helsepersonell ved å undervise i amming på Universitetet i Stavanger og som sensor på den norske videreutdanningen i ammeveiledning.

Ingebjørg er mamma til 5 barn i alderen 6-20 år.

Back To Top