fbpx
skip to Main Content

Ammeklinikken

Vi som jobber i Ammeklinikken er sykepleiere og IBCLC sertifiserte, det vil si vi innehar verdens høyeste sertifisering innen amming. Vi har lang erfaring fra barselavdeling og nyfødtavdeling på sykehus og vi har jobbet med private hjemmebesøk i mange år.

Vi tilbyr veiledning og hjelp med alt innen amming, mating av barnet med flaske, spørsmål dere måtte ha om babyen eller deg som mor.

Når dere opplever utfordringer med ammingen er det viktig å finne ut hva den underliggende årsaken til problemene er, og hvordan man løser den problemstillingen. Hvert eneste mor/barn par er unikt og det er med utgangspunkt i dere og vår kompetanse vi finner løsningen som passer for dere.

Ammeklinikken er det eneste tilbudet som finnes i Norge hvor du har mulighet til å bestille hjemmebesøk eller digital konsultasjon med IBCLC sertifisert ammeveileder. Vi tilbyr evidensbasert og helhetlig omsorg som er individuelt tilpasset akkurat deg og din baby.

 

Ammeklinikken-005-2

Ingebjørg

Ingebjørg er daglig leder i Ammeklinikken og travelt opptatt med det. Hun har jobbet som privat ammeveileder siden 2014.

Ingebjørg har i mange år jobbet som er sykepleier på både barselavdeling og nyfødtintensiv, hun har tatt videreutdanning i ammeveiledning og har IBCLC status som vil si en internasjonal sertifisering i ammeveiledning.

Ingebjørg er mamma til 5 barn i alderen 6-20 år.

Ammeklinikken-009

Kendall

Kendall har vært sykepleier i USA siden 2008 og har erfaring fra observasjonspost for gravide (høyrisiko svangerskap), barselavdeling, pediatrisk klinikk og OB/GYN klinikk så hun har lang og bred erfaring i å arbeide med både mødre og babyer.

Hun ble sertifisert som IBCLC (Internasjonalt sertifisert ammeveileder) i 2018, og har jobbet som privat ammeveileder i Oslo siden 2019.

Kendall er mamma til ei jente og en gutt og de bor i Osloområdet.

Kendall snakker både norsk og engelsk.

Back To Top