fbpx skip to Main Content

Når du strever med ammingen er det avgjørende at dere får hjelp av noen med god kompetanse i amming så raskt som mulig. Gjennom våre digitale konsultasjoner kan du få hjelp av våre eksperter uavhengig av hvor dere er i verden!

Ved en digital konsultasjon vil du møte en spesialsykepleier med IBCLC-sertifisering. IBCLC sertifisering er den høyeste kompetansen innen amming i verden og hos Ammeklinikken får du hjelp av en IBCLC ammeveileder gjennom digitale konsultasjoner.

 

Er en digital konsultasjon like bra som et hjemmebesøk?

Noen er bekymret for at en digital konsultasjon ikke vil være like nyttig som en personlig konsultasjon hvor vi er i samme rommet som dere. Men vi som er IBCLC-er bruker mange verktøy for å vurdere situasjonen deres så en digital konsultasjon vil gi dere den samme oppfølgingen som om vi var i rommet. Noen ting vil være lettere å gjøre digitalt mens andre ting må vi ordne litt annerledes enn ved en fysisk konsultasjon.

Det aller viktigste når det kommer til ammeveiledning er at du som mamma får lære teknikker for hvordan ammingen skal fungere bedre. Det lærer du overraskende nok bedre gjennom en digital konsultasjon fremfor om noen fysisk hjelper deg å legge barnet til brystet. Vi har god tid til å veilede helt til du mestrer teknikken selv, og når du først får det til det så kan du det enda bedre enn om vi har hjulpet dere med hendene våre! Erfaringen vår er at mødre faktisk opplever større grad av mestring etter digitale konsultasjoner enn ved fysiske konsultasjoner!

I den digitale konsultasjonen vil vi gå grundig gjennom situasjonen deres, vi går gjennom helsehistorien deres, ammeopplevelsene til nå, og vi finner frem til årsaken til utfordringene og selvsagt de konkrete løsningene som vil gjøre at dere får det bedre med ammingen.

Dialogen vår er det aller viktigste, og når vi ser babyen på brystet på video eller bilder som du sender oss, kan vi se helheten og tilby skreddersydd veiledning.

Ekspertråd og effektive løsninger er bare et klikk unna!

Konsultasjonene skjer i en lukket pasientportal, det er trygt og det er ingenting du trenger å laste ned. Bare åpne lenken i e-posten, så er vi der for å hjelpe deg!

Tips til digitale konsultasjoner:

Det er ideelt hvis du har en «kameramann» tilgjengelig for å holde mobiltelefonen eller iPaden din slik at vi kan se ammingen i ulike perspektiv.

Det er fint om babyen er med og at hun/han er klar til å spise ca 15-20 minutter etter begynnelsen av samtalen. Det optimale er om babyen ikke har spist på minst en time før avtalen begynner. MEN selvfølgelig vet vi hvordan babyer er, og hvis de er veldig urolige, prøv å gi dem litt men ikke et fullt måltid like før konsultasjonen.

Ha klart alt ammeutstyret ditt før samtalen: puter, flasker, skjold … hva enn du bruker for å få babyen matet hver dag. Vi vil se alt sånn at vi kan lage en plan ut fra det du har av hjelpemidler!

  Kontakt oss

  Hvilket sted:
  OsloKristiansandDigital konsultasjon

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:*

  Hvor har du hørt om oss ?
  FacebookGoogleVennerReklameInstagram

  Kryss av her for å bekreft at du ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top