fbpx Skip to content

Når du strever med ammingen er det avgjørende å få hjelp av noen med god kompetanse i amming så raskt som mulig. Gjennom våre digitale konsultasjoner kan du få ammehjelp av våre eksperter uavhengig av hvor du er i verden!

Ved en digital konsultasjon hos Ammeklinikken, blir du møtt av en spesialsykepleier med IBCLC-sertifisering. IBCLC er den høyeste kompetansen innen amming i verden.

For mer informasjon om priser, se her.

Er en digital konsultasjon like bra som et hjemmebesøk?

Mange er bekymret for at en digital konsultasjon ikke vil være like nyttig som et hjemmebesøk. Som IBCLC har vi imidlertid mange verktøy vi kan ta i bruk for å vurdere deres situasjon. En digital konsultasjon vil dermed gi dere den samme oppfølgingen som om vi var fysisk til stede. Noen ting vil være lettere å gjøre digitalt, andre ting må vi ordne litt annerledes enn ved en fysisk konsultasjon.

Det aller viktigste ved ammeveiledning, er at du som mamma lærer teknikker for hvordan ammingen skal fungere bedre. Det lærer du overraskende nok bedre ved digital ammehjelp fremfor om noen fysisk hjelper deg å legge barnet til brystet. Vi har god tid til å veilede deg frem til du mestrer teknikken selv. Når du først får det til, vil du kunne det enda bedre enn om vi hadde hjulpet dere med hendene våre! Vår erfaring tilsier at mødre opplever større grad av mestring etter en digital konsultasjon enn ved fysiske!

I den digitale konsultasjonen går vi grundig gjennom deres situasjon. Vi ser på deres helsehistorie, ammeopplevelse til nå, og finner sammen frem til årsaken til utfordringene du opplever. Dermed finner vi de konkrete løsningene som vil gjøre at dere får det bedre med ammingen.

Dialogen vår er det aller viktigste! Når vi ser babyen på brystet på video eller bilder du sender oss, kan vi se helheten og tilby skreddersydd veiledning.

Ekspertråd og effektive løsninger er bare et klikk unna!

Konsultasjonene skjer i en lukket pasientportal, det er trygt og det er ingenting du trenger å laste ned. Bare åpne lenken i e-posten, så er vi der for å tilby ammehjelp til deg!

Tips til digitale konsultasjoner:

Det er ideelt hvis du har en «kameramann» tilgjengelig for å holde mobiltelefonen eller iPaden din slik at vi kan se ammingen i ulike perspektiv.

Det er fint om babyen er med og at hun/han er klar til å spise ca 15-20 minutter etter begynnelsen av samtalen. Det optimale er om babyen ikke har spist på minst en time før konsultasjonen begynner. MEN selvfølgelig vet vi hvordan babyer er, og hvis de er veldig urolige, prøv å gi dem litt men ikke et fullt måltid like før konsultasjonen.

Ha klart alt ammeutstyret ditt før samtalen: puter, flasker, skjold … hva enn du bruker for å få babyen matet hver dag. Vi vil se alt sånn at vi kan lage en plan ut fra det du har av hjelpemidler!

  Lurer du på om vi kan hjelpe dere? Send oss en forespørsel!

  Hvilket sted:
  OsloKristiansandDigital konsultasjon

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Adresse:*

  Postnummer/Sted:*

  Termindato/babyens alder:*

  Melding:*

  Hvor har du hørt om oss ?
  FacebookGoogleVennerReklameInstagram

  Kryss av her for å bekreft at du ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top