fbpx
skip to Main Content

Vi selger verdens beste Ammepute, CozyFix! Vi mente egentlig at ammeputer var en unødvendighet helt til vi prøvde denne selv. CozyFix skiller seg fra andre ammeputer ved at den er mindre i størrelse, fastere i konsistensen og har en spenne som du fester den rundt livet med. Puten gir deg optimal støtte slik at du kan slappe av i skuldrene mens babyen ligger stabilt og tett inntil deg uten at dere risikerer ikke at puten sklir bort fra brystet.
Før vi ble forhandlere av CozyFix så pleide vi bare å ha med vår egen pute når vi var på hjemmebesøk for å hjelpe med amming. Det var så mange mødre som spurte om de kunne få kjøpe den at vi valgte å be om å få selge CozyFix selv. Vi har fått masse gode tilbakemeldinger på den og kan bare komme med godord om den selv også.

Mange tror at puten kun kan brukes mens babyen er nyfødt siden den er så liten av størrelse men det stemmer ikke, selv har jeg brukt den til babyen min var 8 mnd. At den er liten ser jeg bare på som en fordel for den tar ikke så mye plass som tradisjonelle ammeputer. Den kommer med et beskyttelsestrekk med bærestropp så den er lett å ta med seg rundt omkring. Jeg har brukt min mye når jeg har måttet amme i bilen for eksempel (bare sånn for ordens skyld så må jeg legge til at bilen har stått i ro når den har blitt brukt som ammerom).

img_8946
img_2982

  Kontakt oss

  Hvilke området gjelder det?
  StavangerOslo

  Navn & Etternavn:*
  E-post:*
  Telefon:*

  Melding:*

  Hvor har du hørt om oss ?
  FacebookGoogleVennerReklameInstagram

  Kryss av her for å bekreft at du ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top